2015-03-16 06:00

2015-03-16 06:00

It-chefen bör sparkas

KARLSTAD:

Karlstads IT-chefen ska ha sparken efter alla misstag i samband med den uppmärksammade USA-resan, detta eftersom vanliga gräsrötter får sparken när de handlar eller gör något litet privat på arbetstid hos Karlstads kommun.

Samma regler oavsett vem man än är, liten som stor!

Kommunalare

Karlstads IT-chefen ska ha sparken efter alla misstag i samband med den uppmärksammade USA-resan, detta eftersom vanliga gräsrötter får sparken när de handlar eller gör något litet privat på arbetstid hos Karlstads kommun.

Samma regler oavsett vem man än är, liten som stor!

Kommunalare

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.