2015-03-14 06:00

2015-03-14 06:00

Inget tvång att förvärvsarbeta

HEMMALIV:

Svar till signaturen Modersakskvinna (NWT 12/3):

Du ska självklart ha ett erkännande för att du månar om människors hälsa, om miljön och arbetsmarknaden. Jag har dock lite svårt att komma fram till vad du vill. Mig veterligt tvingas ingen ut i arbetslivet men däremot vill många dit. Vad jag vet finns det heller inga bestämmelser som säger att mammor eller pappor inte får vara hemma med sina barn.

Fd hemmabarn

Svar till signaturen Modersakskvinna (NWT 12/3):

Du ska självklart ha ett erkännande för att du månar om människors hälsa, om miljön och arbetsmarknaden. Jag har dock lite svårt att komma fram till vad du vill. Mig veterligt tvingas ingen ut i arbetslivet men däremot vill många dit. Vad jag vet finns det heller inga bestämmelser som säger att mammor eller pappor inte får vara hemma med sina barn.

Fd hemmabarn

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.