2015-03-14 06:00

2015-03-14 06:00

Här är bra sammanhållning och en underbart fin natur

GRUMS: Snedvinklat tv-reportage

Jag tittade på SVT-reportaget om Grums den 11/3 och det visar ju på hur journalisterna på Uppdrag granskning gör sina reportage. Om något är dåligt så kan man ju alltid visa orten i dimma för att framhålla det dåliga, ta fram dåliga förhållanden och så vidare.

Jag har bott i Grums sedan 1978, är gift med en flicka från Grums och har sett detta samhälle som ett av de bättre att bo i. Naturligtvis har också vi, liksom alla andra samhällen, problem – men problemen är inte större här än på andra ställen.

Se bara den fina natur vi har runt omkring oss, se på sammanhållningen mellan människor. Vi har två Ica-butiker, ett Konsum, banker och övriga affärer.

Jag tycker faktiskt inte om vinklade reportage som bara går ut på att svärta ner vårt fina samhälle. Vi ska framåt tillsammans och värna om Grums!

Jag kände även att någon från Grums kommun borde ha fått uttala sig, i stället för en regionsvamlare.

Kjell Å Söderberg

Jag tittade på SVT-reportaget om Grums den 11/3 och det visar ju på hur journalisterna på Uppdrag granskning gör sina reportage. Om något är dåligt så kan man ju alltid visa orten i dimma för att framhålla det dåliga, ta fram dåliga förhållanden och så vidare.

Jag har bott i Grums sedan 1978, är gift med en flicka från Grums och har sett detta samhälle som ett av de bättre att bo i. Naturligtvis har också vi, liksom alla andra samhällen, problem – men problemen är inte större här än på andra ställen.

Se bara den fina natur vi har runt omkring oss, se på sammanhållningen mellan människor. Vi har två Ica-butiker, ett Konsum, banker och övriga affärer.

Jag tycker faktiskt inte om vinklade reportage som bara går ut på att svärta ner vårt fina samhälle. Vi ska framåt tillsammans och värna om Grums!

Jag kände även att någon från Grums kommun borde ha fått uttala sig, i stället för en regionsvamlare.

Kjell Å Söderberg

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.