2015-03-14 06:00

2015-03-14 06:00

Förbud, förbud, förbud...

LEVNADSREGLER:

Nu är våren här, snart även sommaren. Då kraxar kärringarna på Socialstyrelsen i gång: Grilla inte korv eller rött kött, och ligg inte i solen – det ger cancer. Drick inte vin eller öl varma sommarkvällar, det skadar. Låt bli att röka och snusa, det ger cancer.

Alltså: om man ska leva som de lär, får man sitta i skuggan av en vedstapel och glufsa i sig havregrynsgröt och dricka kranvatten.

Det är sådant som gör livet värt att leva!

O K

Nu är våren här, snart även sommaren. Då kraxar kärringarna på Socialstyrelsen i gång: Grilla inte korv eller rött kött, och ligg inte i solen – det ger cancer. Drick inte vin eller öl varma sommarkvällar, det skadar. Låt bli att röka och snusa, det ger cancer.

Alltså: om man ska leva som de lär, får man sitta i skuggan av en vedstapel och glufsa i sig havregrynsgröt och dricka kranvatten.

Det är sådant som gör livet värt att leva!

O K

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.