2015-03-14 06:00

2015-03-14 06:00

Fick åka taxi i stället för tåg

TRAFIKSTÖRNINGAR:

Nyligen ramlade ett träd över en elledning mellan Karlstad och Kristinehamn. Tåget som min dotter och mitt barnbarn skulle åka med ställdes in och det var smått kaos på järnvägsstationen i Karlstad.

Ersättningsbussar skulle komma men ingen visste när. Så småningom kom en SJ-man och försökte svara på frågor men fick mycket onödigt skäll – det var ju inte hans fel att ledningen hade rasat och att bussen inte kom!

Vi blev oroliga för att behöva göra bussresa med en 14 månaders baby och frågade om det fanns barnstolar i bussen. Det fanns det så klart inte. Tiden gick och oron växte. Ingen buss kom och folk blev alltmer irriterade.

Till slut kom SJ-mannen tillbaka till min dotter och sa att hon och hennes barn fick åka taxi med bilbarnstol till Stockholm. Ett utmärkt ingripande! Lättnaden var stor för mig och min dotter. Hoppas de andra resenärerna inte fick vänta länge till!

Tacksam mormor

Nyligen ramlade ett träd över en elledning mellan Karlstad och Kristinehamn. Tåget som min dotter och mitt barnbarn skulle åka med ställdes in och det var smått kaos på järnvägsstationen i Karlstad.

Ersättningsbussar skulle komma men ingen visste när. Så småningom kom en SJ-man och försökte svara på frågor men fick mycket onödigt skäll – det var ju inte hans fel att ledningen hade rasat och att bussen inte kom!

Vi blev oroliga för att behöva göra bussresa med en 14 månaders baby och frågade om det fanns barnstolar i bussen. Det fanns det så klart inte. Tiden gick och oron växte. Ingen buss kom och folk blev alltmer irriterade.

Till slut kom SJ-mannen tillbaka till min dotter och sa att hon och hennes barn fick åka taxi med bilbarnstol till Stockholm. Ett utmärkt ingripande! Lättnaden var stor för mig och min dotter. Hoppas de andra resenärerna inte fick vänta länge till!

Tacksam mormor

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.