2015-03-13 06:00

2015-03-13 06:00

Stoppa Lars Vilks i Karlstad!

RISKFYLLT:

Stoppa Vilks föreläsning nu på måndag den 16/3 i Gamla Wermlandsbankens lokaler vid Stora torget i Karlstad!

Vilks har orsakat tillräckligt med blodspillan och död genom sina provokationer mot en världsreligion. Jag anser att den valda lokalen är mycket olämplig för ändamålet eftersom många arbetar runt och omkring. Utanför har vi även stadsbussar som kommer och går, och så vidare.

Jan Petersson

Stoppa Vilks föreläsning nu på måndag den 16/3 i Gamla Wermlandsbankens lokaler vid Stora torget i Karlstad!

Vilks har orsakat tillräckligt med blodspillan och död genom sina provokationer mot en världsreligion. Jag anser att den valda lokalen är mycket olämplig för ändamålet eftersom många arbetar runt och omkring. Utanför har vi även stadsbussar som kommer och går, och så vidare.

Jan Petersson

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.