2015-03-13 06:00

2015-03-13 06:00

Fåglar i bur på Skutberget

KARLSTAD:

Jag var ute och tog en promenad på Skutberget i Karlstad och när jag var nästan framme vid ”mål” efter några kilometer såg jag en massa duvor som var instängda i en bur, cirka tre meter i fyrkant, där de flaxade omkring. Kan detta verkligen få förekomma?

Pippi

Jag var ute och tog en promenad på Skutberget i Karlstad och när jag var nästan framme vid ”mål” efter några kilometer såg jag en massa duvor som var instängda i en bur, cirka tre meter i fyrkant, där de flaxade omkring. Kan detta verkligen få förekomma?

Pippi

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.