2015-03-11 06:00

2015-03-11 06:00

Tar till sjappen om Vilks kommer

SMUTSKASTNING:

Vilken är Lars Vilks innersta mening med att framställa Muhammed som en hund? Det är värsta skällsordet för en muslim, så varför smutskasta någons religion och skapa denna hämndgirighet och detta hat?

Ordet är fritt och likaså religionen. Så vill vi att det ska vara. Men det Vilks gör leder till mord och upplopp, rent av anstiftan till krig grupper emellan. Är det för att han själv vill stå i rampljuset?

Jag vill ingen något illa, jag lever stillsamt och tillbakadraget. Men Lars Vilks' innersta mening med sitt tilltag har jag totalt missat. Det kostar dyra skattepengar och människoliv. Är det värt det? Den dag han kommer hit ska jag fly Värmland med hela min familj!

Undrande värmländska

Vilken är Lars Vilks innersta mening med att framställa Muhammed som en hund? Det är värsta skällsordet för en muslim, så varför smutskasta någons religion och skapa denna hämndgirighet och detta hat?

Ordet är fritt och likaså religionen. Så vill vi att det ska vara. Men det Vilks gör leder till mord och upplopp, rent av anstiftan till krig grupper emellan. Är det för att han själv vill stå i rampljuset?

Jag vill ingen något illa, jag lever stillsamt och tillbakadraget. Men Lars Vilks' innersta mening med sitt tilltag har jag totalt missat. Det kostar dyra skattepengar och människoliv. Är det värt det? Den dag han kommer hit ska jag fly Värmland med hela min familj!

Undrande värmländska

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.