2015-03-07 06:00

2015-03-07 06:00

Vi behöver alla hjälpa till

POSTEN:

Svar till signaturen Lantis (nwt.se 24/2):

Det är tråkigt om någon tar illa vid sig av en vädjan från brevbäraren. Vi har förståelse för att man inte alltid hinner hålla undan innan vi kommer.

En stor del av brevbärarens arbetsmiljö är beroende av att postlådor sitter rätt och är lätt åtkomliga. I Värmland har en lantbrevbärare omkring 600 stopp varje dag, och då spelar varje extra moment stor roll. Därför ber vi om hjälp från alla som har en postlåda.

Ulla Bryntesson

Produktionsområdeschef PostNord

Svar till signaturen Lantis (nwt.se 24/2):

Det är tråkigt om någon tar illa vid sig av en vädjan från brevbäraren. Vi har förståelse för att man inte alltid hinner hålla undan innan vi kommer.

En stor del av brevbärarens arbetsmiljö är beroende av att postlådor sitter rätt och är lätt åtkomliga. I Värmland har en lantbrevbärare omkring 600 stopp varje dag, och då spelar varje extra moment stor roll. Därför ber vi om hjälp från alla som har en postlåda.

Ulla Bryntesson

Produktionsområdeschef PostNord

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.