2015-03-07 06:00

2015-03-07 06:00

Obegripligt att de klagar

FLYKTINGBOENDE:

Jag kan inte förstå hur flyktingar kan klaga på boende utanför städer. Stor del av Sveriges yta består av landsbygd och mindre orter. Ett rum på 15 kvadratmeter är för litet för tre familjemedlemmar, tycker de. De får ju tak över huvudet och mat för dagen. Min syster och jag växte upp med våra föräldrar i en liten lägenhet. Sovrummet var mindre än 15 kvadratmeter och vi var fyra som delade rummet. Vi fick lära oss att hålla till godo med det vi kunde få. Det är dags för Migrationsverket att informera hur Sverige ser ut geografiskt, samt vilka förutsättningar som faktiskt gäller.

Landsbygdsbo

Jag kan inte förstå hur flyktingar kan klaga på boende utanför städer. Stor del av Sveriges yta består av landsbygd och mindre orter. Ett rum på 15 kvadratmeter är för litet för tre familjemedlemmar, tycker de. De får ju tak över huvudet och mat för dagen. Min syster och jag växte upp med våra föräldrar i en liten lägenhet. Sovrummet var mindre än 15 kvadratmeter och vi var fyra som delade rummet. Vi fick lära oss att hålla till godo med det vi kunde få. Det är dags för Migrationsverket att informera hur Sverige ser ut geografiskt, samt vilka förutsättningar som faktiskt gäller.

Landsbygdsbo

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.