2015-03-07 06:00

2015-03-07 06:00

Ger gärna pengar till tiggare

GODHET:

Jag ger gärna pengar till tiggare eller till dem som överhuvudtaget har det svårt. Vi måste vara goda och vänliga mot varandra.

Överallt händer hemskheter. Terrordåd i världen I form av avrättningar, och nu senast förstörelse av tusenårig gammal konst. I Sverige händer flera andra liknande oroligheter. Tar vi snart hit flera extrema händelser i en global värld? Oavsett kulturell övertygelse eller andra orsaker så är detta okej? Vi måste ju fråga sig vilka värden livet har. Ska man inte vara glad över att överhuvudtaget finnas och kämpa för bättre värld och hejda klimatförändringarna istället? Hur vill du uppfattas?

Värmlänning

Jag ger gärna pengar till tiggare eller till dem som överhuvudtaget har det svårt. Vi måste vara goda och vänliga mot varandra.

Överallt händer hemskheter. Terrordåd i världen I form av avrättningar, och nu senast förstörelse av tusenårig gammal konst. I Sverige händer flera andra liknande oroligheter. Tar vi snart hit flera extrema händelser i en global värld? Oavsett kulturell övertygelse eller andra orsaker så är detta okej? Vi måste ju fråga sig vilka värden livet har. Ska man inte vara glad över att överhuvudtaget finnas och kämpa för bättre värld och hejda klimatförändringarna istället? Hur vill du uppfattas?

Värmlänning

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.