2015-03-07 06:00

2015-03-07 06:00

Ekemark förvränger Johanssons ord

INSÄNDARDEBATT:

Hur har Anna Ekemark mätt upp hastigheten på bilar som ”ofta passerar i 60–80 km/tim” på Sandbäcksgatan Karlstad (NWT 3/2)? Dessutom förvränger hon Ingemar Johanssons ord avseende övergångsställen. Han skrev (28/2) att kommunen har tagit bort alla övergångsställen utom tre. Ett övergångsställe är i sig en fara. Vidare skriver hon att Ingemar Johansson på ett cyniskt och nonchalant sätt viftar bort ämnet. Jag tycker att det är värre att förvränga sanningen.

Irriterad Råtorpsbo

Hur har Anna Ekemark mätt upp hastigheten på bilar som ”ofta passerar i 60–80 km/tim” på Sandbäcksgatan Karlstad (NWT 3/2)? Dessutom förvränger hon Ingemar Johanssons ord avseende övergångsställen. Han skrev (28/2) att kommunen har tagit bort alla övergångsställen utom tre. Ett övergångsställe är i sig en fara. Vidare skriver hon att Ingemar Johansson på ett cyniskt och nonchalant sätt viftar bort ämnet. Jag tycker att det är värre att förvränga sanningen.

Irriterad Råtorpsbo

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.