2015-03-07 06:00

2015-03-07 06:00

Ävenbankernaär borta

SKOGHALL:

Det talas i dagarna om den sista kvarvarande bankomaten i Skoghalls centrum som har stängts på obestämd tid. Men det är ju inte bara den det handlar om. De banker som förut fanns har också försvunnit härifrån.

Jag kommer från ett samhälle med cirka 3 000 invånare och där finns det två bankkontor och två uttagsautomater!

Men Vad finns det i Skoghall, som är betydligt större...?

Före detta kopparbergare

Det talas i dagarna om den sista kvarvarande bankomaten i Skoghalls centrum som har stängts på obestämd tid. Men det är ju inte bara den det handlar om. De banker som förut fanns har också försvunnit härifrån.

Jag kommer från ett samhälle med cirka 3 000 invånare och där finns det två bankkontor och två uttagsautomater!

Men Vad finns det i Skoghall, som är betydligt större...?

Före detta kopparbergare

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.