2015-03-02 06:00

2015-03-02 06:00

Slående medhundsnusket

:

Jag är själv hundägare och har flyttat från Stockholm till Karlstad. Det är slående med alla kvarlämnade högar mitt inne i stan, särskilt nu när snön har smält bort. Jag blir arg och skäms – det drabbar alla oss ansvarstagande hundägare. Skärpning!

Jag har aldrig varit med om maken under mina tio år som hundägare i Stockholm. Där är man visserligen sämre på att hålla sin hund kopplad, något jag vill ge Karlstads hundägare en eloge för.

Promenerande hundägare

Jag är själv hundägare och har flyttat från Stockholm till Karlstad. Det är slående med alla kvarlämnade högar mitt inne i stan, särskilt nu när snön har smält bort. Jag blir arg och skäms – det drabbar alla oss ansvarstagande hundägare. Skärpning!

Jag har aldrig varit med om maken under mina tio år som hundägare i Stockholm. Där är man visserligen sämre på att hålla sin hund kopplad, något jag vill ge Karlstads hundägare en eloge för.

Promenerande hundägare

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.