2015-03-02 06:00

2015-03-02 06:00

Samma kött men dyrare...

EKOLOGI:

Det mesta ekologiska köttet som säljs idag är sannolikt. Det är i själva verket precis samma kött som man kunde köpa innan det började märkas ekologiskt i handeln. I stort sett äter djuren det samma fodret nu som tidigare. Däremot har köttet blivit mycket dyrare, men smaken är densamma.

Har man goda ögon, bra hörsel och råkar bo nära uppfödandet av djur är tvivlen många på den ekologiska marknadsföringsboomen. Därför ett råd: köp det kött du alltid har gjort och låt dig väl smaka, du blir säkert lika nöjd och gammal ändå!

Uno W

Det mesta ekologiska köttet som säljs idag är sannolikt. Det är i själva verket precis samma kött som man kunde köpa innan det började märkas ekologiskt i handeln. I stort sett äter djuren det samma fodret nu som tidigare. Däremot har köttet blivit mycket dyrare, men smaken är densamma.

Har man goda ögon, bra hörsel och råkar bo nära uppfödandet av djur är tvivlen många på den ekologiska marknadsföringsboomen. Därför ett råd: köp det kött du alltid har gjort och låt dig väl smaka, du blir säkert lika nöjd och gammal ändå!

Uno W

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.