2015-02-28 06:00

2015-02-28 06:00

Vem kan man lita på?

SAMHÄLLE:

Alla ni som kallade folk för rasister när man röstade på SC. Man skulle skämmas. Nu ser vi hur det blev. Terroristattacker i Paris och Danmark. Om det är några som ska skämmas så är det alla de unga som åker utomlands och hjälper IS. De ska sitta i fängelse när de kommer tillbaka och sedan utvisas. Mona Sahlin försök åtminstone öppna ögonen. Vi får sluta vara så naiva. Äntligen börjar partierna inse att man bör vidta åtgärder. Yttrandefrihet och demokrat har vi i vårt land och det ska vi fortsätta att ha. Tyvärr tror jag att vårt fina land inom kort kommer att råka ut för dessa terrorister. Detta är mycket farliga personer. Inget är heligt för dem. Flyktingströmmen fortsätter oförminskat. Vem kan man lita på? Vem gör vad?

Mia

Alla ni som kallade folk för rasister när man röstade på SC. Man skulle skämmas. Nu ser vi hur det blev. Terroristattacker i Paris och Danmark. Om det är några som ska skämmas så är det alla de unga som åker utomlands och hjälper IS. De ska sitta i fängelse när de kommer tillbaka och sedan utvisas. Mona Sahlin försök åtminstone öppna ögonen. Vi får sluta vara så naiva. Äntligen börjar partierna inse att man bör vidta åtgärder. Yttrandefrihet och demokrat har vi i vårt land och det ska vi fortsätta att ha. Tyvärr tror jag att vårt fina land inom kort kommer att råka ut för dessa terrorister. Detta är mycket farliga personer. Inget är heligt för dem. Flyktingströmmen fortsätter oförminskat. Vem kan man lita på? Vem gör vad?

Mia

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.