2015-02-28 06:00

2015-02-28 06:00

Sluta att grisa ner!

HUNDÄGARE:

Jag skäms som hundägare över de omdömeslösa, oansvariga och lata hundägare, som inte tar upp bajset efter hunden. De låter hunden uträtta sina behov mitt på cykel- och gångvägar, framför brevlådor och till och med omkring bajslådan, som är uppsatt av kommunen.

Heder åt de kommunarbetare, som tömmer våra bajslådor och håller rent runt dessa trots nedsmutsningen. Nu måste det bli ett slut på detta griseri!

Bertil Löfgren

Kil

Jag skäms som hundägare över de omdömeslösa, oansvariga och lata hundägare, som inte tar upp bajset efter hunden. De låter hunden uträtta sina behov mitt på cykel- och gångvägar, framför brevlådor och till och med omkring bajslådan, som är uppsatt av kommunen.

Heder åt de kommunarbetare, som tömmer våra bajslådor och håller rent runt dessa trots nedsmutsningen. Nu måste det bli ett slut på detta griseri!

Bertil Löfgren

Kil

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.