2015-02-28 06:00

2015-02-28 06:00

Långserudmåste varaparadiset!

FLYKTINGAR:

Man undrar hur det är fatt med våra flyktingar. Vad är det för fel på ett flyktingboende i Långserud? Har man flytt undan krig och förföljelser så måste det ju vara rena paradiset i jämförelse! Att vägra gå av en buss ter sig i det sammanhanget mycket märkligt, för att inte säga oförskämt mot vår välvilja!

Realisten

Man undrar hur det är fatt med våra flyktingar. Vad är det för fel på ett flyktingboende i Långserud? Har man flytt undan krig och förföljelser så måste det ju vara rena paradiset i jämförelse! Att vägra gå av en buss ter sig i det sammanhanget mycket märkligt, för att inte säga oförskämt mot vår välvilja!

Realisten

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.