2015-02-26 06:00

2015-02-26 06:00

Bygg p-hus vid Centralsjukhuset!

KARLSTAD:

Anledningen till att anställda på CSK parkerar på Fryksdalsgatan är nog så enkel som att det inte finns tillräckligt med p-platser i närheten. Speciellt på vintern blir bristen på platser stor, när färre kan cykla till jobbet.

Bygg ett stort parkeringshus vid CSK! Anställda ska inte behöva gå en kilometer till bilen mörka kvällar efter klockan tio.

Sjuksköterska

Anledningen till att anställda på CSK parkerar på Fryksdalsgatan är nog så enkel som att det inte finns tillräckligt med p-platser i närheten. Speciellt på vintern blir bristen på platser stor, när färre kan cykla till jobbet.

Bygg ett stort parkeringshus vid CSK! Anställda ska inte behöva gå en kilometer till bilen mörka kvällar efter klockan tio.

Sjuksköterska

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.