2015-02-25 06:00

2015-02-25 06:00

Slöseri med skattepengar

KARLSTAD:

Det är samma visa om och om igen med Karlstads skattepengar... De strös ut på vindkraftverk i Vänern eller i skogen på Sörmon. Att bara bygga ut E 18 över Sörmon halva vägen är bortkastade pengar.

Varför får Per-Samuel Nisser (M) och Per-Inge Lidén (MP) bestämma om såna saker, när de inte har någon kunskap om det? Det kommer att kosta tiotals miljoner... Anställ folk som kan sina saker – det blir billigare för oss skattebetalare!

Peter Richter

Viken

Det är samma visa om och om igen med Karlstads skattepengar... De strös ut på vindkraftverk i Vänern eller i skogen på Sörmon. Att bara bygga ut E 18 över Sörmon halva vägen är bortkastade pengar.

Varför får Per-Samuel Nisser (M) och Per-Inge Lidén (MP) bestämma om såna saker, när de inte har någon kunskap om det? Det kommer att kosta tiotals miljoner... Anställ folk som kan sina saker – det blir billigare för oss skattebetalare!

Peter Richter

Viken

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.