2015-02-24 06:00

2015-02-24 06:00

Tråkigt mendet händer...

POSTFÖRSENINGAR:

Svar till Carin Lauth (NWT 20/2):

För oss som jobbar på Post Nord är det alltid ett nederlag när en försändelse inte kommer fram som den ska. Man ska kunna lita på att mottagaren får sitt brev eller kort i tid. Trots det kan det ändå hända att ett brev blir försenat eller inte kommer fram, och fel kan uppstå på olika sätt. En försändelse kan försenas i sorteringen eller läggas i fel postlåda. Det kan också hända att avsändaren skrivit en felaktig eller ofullständig adress. En försändelse med vanligt porto går inte att spåra, så det är tyvärr inte alltid möjligt att säga vad som hänt i ett enskilt fall.

Ulla Bryntesson

Produktionsområdeschef Post Nord

Svar till Carin Lauth (NWT 20/2):

För oss som jobbar på Post Nord är det alltid ett nederlag när en försändelse inte kommer fram som den ska. Man ska kunna lita på att mottagaren får sitt brev eller kort i tid. Trots det kan det ändå hända att ett brev blir försenat eller inte kommer fram, och fel kan uppstå på olika sätt. En försändelse kan försenas i sorteringen eller läggas i fel postlåda. Det kan också hända att avsändaren skrivit en felaktig eller ofullständig adress. En försändelse med vanligt porto går inte att spåra, så det är tyvärr inte alltid möjligt att säga vad som hänt i ett enskilt fall.

Ulla Bryntesson

Produktionsområdeschef Post Nord

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.