2015-02-24 06:00

2015-02-24 06:00

Ombytta siffrorhade varit bättre

ANSTÄLLNINGAR:

I NWT den 21/2 kunde man se fördelningen av anställda i olika företag i de värmländska kommunerna. Karlstads kommun har 7 275 anställda och polisen 375. Här borde det väl ha varit ombytta siffror, eller hur?

Säkerheten främst!

H Andersson

I NWT den 21/2 kunde man se fördelningen av anställda i olika företag i de värmländska kommunerna. Karlstads kommun har 7 275 anställda och polisen 375. Här borde det väl ha varit ombytta siffror, eller hur?

Säkerheten främst!

H Andersson

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.