2015-02-24 06:00

2015-02-24 06:00

Ge oss gratis broddar!

KOMMUNER: Service till alla över 65

Jag anser att kommunerna borde erbjuda och dela ut gratis broddar till alla pensionärer 65 plus. Äldre personer ska inte vara tvingade att sitta inne under vinterhalvåret då halkan slår till.

Tyvärr är det så att många med låga pensioner inte har råd att skaffa sig broddar, men vill så gärna ha och behöver den vardagliga promenaden, kanske för att rasta hunden, och behöver gå till affären. Själv är jag rustad med broddar och stavar på min dagliga antikrunda, och vet att det är ett absolut måste. Jag anser att det inte alls är för mycket begärt att kommunerna visar lite omtanke till alla pensionärer som bidrar med så mycket pengar till kommunerna i form av skatter.

Det skulle vara mycket intressant om någon ansvarig i någon kommun tog sig tid och svarade på hur man ser på detta.

Gustava på hal is

Jag anser att kommunerna borde erbjuda och dela ut gratis broddar till alla pensionärer 65 plus. Äldre personer ska inte vara tvingade att sitta inne under vinterhalvåret då halkan slår till.

Tyvärr är det så att många med låga pensioner inte har råd att skaffa sig broddar, men vill så gärna ha och behöver den vardagliga promenaden, kanske för att rasta hunden, och behöver gå till affären. Själv är jag rustad med broddar och stavar på min dagliga antikrunda, och vet att det är ett absolut måste. Jag anser att det inte alls är för mycket begärt att kommunerna visar lite omtanke till alla pensionärer som bidrar med så mycket pengar till kommunerna i form av skatter.

Det skulle vara mycket intressant om någon ansvarig i någon kommun tog sig tid och svarade på hur man ser på detta.

Gustava på hal is

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.