2015-02-24 06:00

2015-02-24 06:00

En bra hygienhöjare

SJUKVÅRD:

Hygienen inom sjukvården skulle med en enkel anordning förbättras avsevärt om en handdusch installerades vid toalettstolen på avdelningarnas toaletter.

På 1970-talet installerades ofta bidéer i toaletter/badrum. Bidéerna tog mycket plats och blev ingen större succé. Vid nybyggnation installerade vi i stället en handdusch i bekväm närhet till toalettstolen. Det blev en riktig hygienhöjare!

H L

Hygienen inom sjukvården skulle med en enkel anordning förbättras avsevärt om en handdusch installerades vid toalettstolen på avdelningarnas toaletter.

På 1970-talet installerades ofta bidéer i toaletter/badrum. Bidéerna tog mycket plats och blev ingen större succé. Vid nybyggnation installerade vi i stället en handdusch i bekväm närhet till toalettstolen. Det blev en riktig hygienhöjare!

H L

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.