2015-02-23 06:00

2015-02-23 06:00

Här är allt eftersatt...

VÅLBERG:

Hur i hela friden kan man motivera mig, som bor i Vålberg, att man ska använda mina skattepengar till en gång- och cykelbro i Karlstad, när vi i Vålberg inte ens har vägar att åka på? Allt är eftersatt här.

Visst ja, de byggde ju ny busshållplats till alkisarna. Tack, Karlstads kommun!

Roger

Hur i hela friden kan man motivera mig, som bor i Vålberg, att man ska använda mina skattepengar till en gång- och cykelbro i Karlstad, när vi i Vålberg inte ens har vägar att åka på? Allt är eftersatt här.

Visst ja, de byggde ju ny busshållplats till alkisarna. Tack, Karlstads kommun!

Roger

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.