2015-02-23 06:00

2015-02-23 06:00

En hög stora girigbukar

BANK & FINANS: Skandal efter skandal

Nu är väl i alla fall måttet rågat angående alla dessa profitörer inom bank- och finansvärlden! Dessa chefer inom olika gebit är endast stora girigbukar hela högen, vad gäller deras löner, avgångsvederlag och pensionsförsäkringar med mera. De skiter fullständigt i den lilla människan i samhället och är bara ute efter att sko sig mer och mer, på sitt eget egoistiska sätt. De är fullständigt hänsynslösa.

Senast ut i denna girigbukshärva är chefen för SE-bankens chef Annika Falkengren. Kan det verkligen vara sant att hon under 2013 hade en inkomst, lön samt aktiebelöningssystem, på drygt 29 miljoner kronor? Tjugonio miljoner...!

Om den uppgiften från Skatteverket stämmer, så är detta en skandal utan gränser. Det finns i dag inte en levande person som på rimliga grunder kan påstå att man är värd denna fantasisumma. Lika skyldiga till skandalen är de som har godkänt detta aktiebelöningssystem samt den enorma lön som Falkengren har erhållit.

Det luktar mygel och korruption lång väg!

Kunderna i SE-banken borde lämna denna bank omedelbart, för vad har de själva fått tillbaka? Noll och ingenting.

Om man bryter ner dessa 29 miljoner kronor i delar så blir det... nästan 2,5 miljoner i månaden; cirka 600 000 per vecka; ungefär 124 000 om dagen; och så vidare...

Sverige är fantastiskt!

Jan-Erik Högström

Nu är väl i alla fall måttet rågat angående alla dessa profitörer inom bank- och finansvärlden! Dessa chefer inom olika gebit är endast stora girigbukar hela högen, vad gäller deras löner, avgångsvederlag och pensionsförsäkringar med mera. De skiter fullständigt i den lilla människan i samhället och är bara ute efter att sko sig mer och mer, på sitt eget egoistiska sätt. De är fullständigt hänsynslösa.

Senast ut i denna girigbukshärva är chefen för SE-bankens chef Annika Falkengren. Kan det verkligen vara sant att hon under 2013 hade en inkomst, lön samt aktiebelöningssystem, på drygt 29 miljoner kronor? Tjugonio miljoner...!

Om den uppgiften från Skatteverket stämmer, så är detta en skandal utan gränser. Det finns i dag inte en levande person som på rimliga grunder kan påstå att man är värd denna fantasisumma. Lika skyldiga till skandalen är de som har godkänt detta aktiebelöningssystem samt den enorma lön som Falkengren har erhållit.

Det luktar mygel och korruption lång väg!

Kunderna i SE-banken borde lämna denna bank omedelbart, för vad har de själva fått tillbaka? Noll och ingenting.

Om man bryter ner dessa 29 miljoner kronor i delar så blir det... nästan 2,5 miljoner i månaden; cirka 600 000 per vecka; ungefär 124 000 om dagen; och så vidare...

Sverige är fantastiskt!

Jan-Erik Högström

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.