2015-02-20 06:00

2017-02-20 13:36

Tycker inte om långt hår

MODE:

Det långa hårmodet som damer så varmt eftersträvar och nu syns överallt i tv har spridit sig som om det tävlas i vem som har längst hår. Frisörerna är väl snart utan jobb och ångrar sin utbildning i yrket, när folk fixar håret själva? Det långa håret hänger ned, delat på båda sidor av ansiktet så att ögon och mun skyms.

Tråkigt, ovårdat är det. Ingen frisyr alls. Håret är ju kvinnans prydnad, sägs det, men bör anpassas efter övrigt utseende!


I Andersson

 

Det långa hårmodet som damer så varmt eftersträvar och nu syns överallt i tv har spridit sig som om det tävlas i vem som har längst hår. Frisörerna är väl snart utan jobb och ångrar sin utbildning i yrket, när folk fixar håret själva? Det långa håret hänger ned, delat på båda sidor av ansiktet så att ögon och mun skyms.

Tråkigt, ovårdat är det. Ingen frisyr alls. Håret är ju kvinnans prydnad, sägs det, men bör anpassas efter övrigt utseende!


I Andersson

 

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.