2015-02-20 06:00

2015-02-20 06:00

Terror mot landsbygden

SKATTER:

Det är inte bara Miljöpartiet som terroriserar oss som bor på landsbygden. Nu sällar sig också Naturskyddsföreningen till terroristerna. När vi för dyra pengar har skaffat oss bränslesnåla bilar, så vill Naturskyddsföreningen kraftigt höja skatten. Var finns den logiken? Varför ska vi i framtiden byta till bränslesnåla bilar, om man bara höjer skatten?

Lars Andersson

Det är inte bara Miljöpartiet som terroriserar oss som bor på landsbygden. Nu sällar sig också Naturskyddsföreningen till terroristerna. När vi för dyra pengar har skaffat oss bränslesnåla bilar, så vill Naturskyddsföreningen kraftigt höja skatten. Var finns den logiken? Varför ska vi i framtiden byta till bränslesnåla bilar, om man bara höjer skatten?

Lars Andersson

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.