2015-02-19 06:00

2015-02-19 06:00

Kriminella härjar i samhället

SEGMON:

I en fastighet i Segmon har det funnits drogmissbrukare och kriminella under lång tid. De kör dagligen sina skrotbilar i hög fart på gatorna i samhället och polisen är här flera gånger om dagen. Visst tar de fast några, men det dröjer inte länge innan de är ute och kör igen.

Flera olyckor har skett men missbrukarna har gjort upp i godo med de inblandade. Konstigt att man kan göra så...

Varje dag går många skolbarn på vägarna och behöver möta dessa påverkade förare. På gården runt deras hus ser det förfärligt ut med massor av gamla skrotbilar som läcker ut både det ena och det andra. Miljölagen borde väl gälla här. Får det se ut hur som helst runt fastigheten?

Nu måste Grums kommun försöka bringa ordning i detta. Det har gått alldeles för många år utan några insatser mot dessa hyresgäster.

Orvar

I en fastighet i Segmon har det funnits drogmissbrukare och kriminella under lång tid. De kör dagligen sina skrotbilar i hög fart på gatorna i samhället och polisen är här flera gånger om dagen. Visst tar de fast några, men det dröjer inte länge innan de är ute och kör igen.

Flera olyckor har skett men missbrukarna har gjort upp i godo med de inblandade. Konstigt att man kan göra så...

Varje dag går många skolbarn på vägarna och behöver möta dessa påverkade förare. På gården runt deras hus ser det förfärligt ut med massor av gamla skrotbilar som läcker ut både det ena och det andra. Miljölagen borde väl gälla här. Får det se ut hur som helst runt fastigheten?

Nu måste Grums kommun försöka bringa ordning i detta. Det har gått alldeles för många år utan några insatser mot dessa hyresgäster.

Orvar

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.