2015-02-19 06:00

2015-02-19 06:00

Det finns redan en cykelramp

BORGMÄSTARBRON:

Vet inte de ansvariga på Karlstads kommun att man redan har byggt en alldeles förträfflig cykelramp på Borgmästarbrons västra sida?

Ja, lite ny asfalt skulle kanske inte skada, men inte behövs väl ytterligare en dyr ramp på den sidan, när det finns så många andra behövliga projekt att stoppa skattepengarna i, till exempel mycket dåligt underhållna vägar.

En bättre skyltning till den befintliga rampen skulle dock inte vara i vägen.

Häpen cyklist

Vet inte de ansvariga på Karlstads kommun att man redan har byggt en alldeles förträfflig cykelramp på Borgmästarbrons västra sida?

Ja, lite ny asfalt skulle kanske inte skada, men inte behövs väl ytterligare en dyr ramp på den sidan, när det finns så många andra behövliga projekt att stoppa skattepengarna i, till exempel mycket dåligt underhållna vägar.

En bättre skyltning till den befintliga rampen skulle dock inte vara i vägen.

Häpen cyklist

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.