2015-02-19 06:00

2015-02-19 06:00

Dåligt sandat på Färjestad

HALKA:

Många fastighetsägare vet nog inte att de är ersättningsskyldiga om man halkar och skadar sig på trottoarerna som varken är skottade eller sandade. Som det ser ut på de flesta trottoarerna på Färjestad så tvingas man att gå ute på vägen bland bussar och bilar.

Inställda promenader

Många fastighetsägare vet nog inte att de är ersättningsskyldiga om man halkar och skadar sig på trottoarerna som varken är skottade eller sandade. Som det ser ut på de flesta trottoarerna på Färjestad så tvingas man att gå ute på vägen bland bussar och bilar.

Inställda promenader

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.