2015-02-19 06:00

2015-02-19 06:00

Bort med Vilks' bilder

YTTRANDEFRIHET:

Efter att jag har sett Agenda i tv den 15/2 finns det kanske lite hopp om att yttrandefriheten behöver ses över. När nu denne Vilks inte själv förstår vad han ställer till med kan han få lite hjälp på vägen. Att Vi ska betala för hans livvakter har jag svårt att förstå. När det nu är så att hans teckningar gör så att människor mördas, så är ju ändock den enklaste vägen att ta bort dessa målningar, speciellt om det är människorna runt Vilks som mördas och att han fortfarande inte förstår allvaret i detta. Det är ju sjukt att människor mördas på grund av en bild men också sjukt att provocera genom att visa bilder när man vet resultatet av denna visning.

Kenneth på Sundsta

Efter att jag har sett Agenda i tv den 15/2 finns det kanske lite hopp om att yttrandefriheten behöver ses över. När nu denne Vilks inte själv förstår vad han ställer till med kan han få lite hjälp på vägen. Att Vi ska betala för hans livvakter har jag svårt att förstå. När det nu är så att hans teckningar gör så att människor mördas, så är ju ändock den enklaste vägen att ta bort dessa målningar, speciellt om det är människorna runt Vilks som mördas och att han fortfarande inte förstår allvaret i detta. Det är ju sjukt att människor mördas på grund av en bild men också sjukt att provocera genom att visa bilder när man vet resultatet av denna visning.

Kenneth på Sundsta

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.