2015-02-19 06:00

2015-02-19 06:00

Använd skattepengarna rätt

GÅNGBRO:

Jag läser insändarsidan i NWT 18/2 och tittar på bilden på cykel- och gångtrafikanterna. Kan inte låta bli att fundera över hur tänket är på de som ska bestämma, Man kan ju se skillnaden på utrymmet vad gäller bredden på gång- och cykelbanan. Två cyklister kan mötas men två barnvagnar med gående syskon bredvid, där är det stopp.

Detta får mig att även tänka på 43 miljonersbron som är planerad över älven vid Råtorp. De pengarna behövs till det vanliga underhållet på vägarna runt om i Karlstad, det brukar till exempel heta att det inte finns pengar till snöröjningen vintertid, men till en gångbro över älven finns det hur mycket pengar som helst!

Vill nu att bestämmande politiker tar sitt ansvar och använder våra skattepengar på rätt sätt.

Ewa

Jag läser insändarsidan i NWT 18/2 och tittar på bilden på cykel- och gångtrafikanterna. Kan inte låta bli att fundera över hur tänket är på de som ska bestämma, Man kan ju se skillnaden på utrymmet vad gäller bredden på gång- och cykelbanan. Två cyklister kan mötas men två barnvagnar med gående syskon bredvid, där är det stopp.

Detta får mig att även tänka på 43 miljonersbron som är planerad över älven vid Råtorp. De pengarna behövs till det vanliga underhållet på vägarna runt om i Karlstad, det brukar till exempel heta att det inte finns pengar till snöröjningen vintertid, men till en gångbro över älven finns det hur mycket pengar som helst!

Vill nu att bestämmande politiker tar sitt ansvar och använder våra skattepengar på rätt sätt.

Ewa

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.