2015-02-16 06:00

2015-02-16 06:00

För få simbassänger i badhuset

KARLSTAD:

Simbassängerna i Sundsta badhus är för få. Det finns tre olika bassänger: en stor för motionssim och crawl, en annan för aktiviteter och en tredje, liten, som också är för motionssim och crawl.

Det skulle räcka – om det inte var så att det är simskola bokat varje dag på förmiddagen plus en massa gymnasieelever som också måste simma. Det gör att det bara finns en bassäng att simma i under dagen och är det mer än tio personer som ska simma runt på samma yta, i olika takt, så blir det trångt. Dessutom går det att boka den stora bassängen för barnkalas på helgen.

Samtalsämnet i omklädningsrummet bland besökare handlar ofta om att det är för trångt. Flera med mig tycker att det borde kunna gå att simma när man vill. Alla kanske inte kan anpassa sin lediga tid efter alla bokningar.

Simmaren

Simbassängerna i Sundsta badhus är för få. Det finns tre olika bassänger: en stor för motionssim och crawl, en annan för aktiviteter och en tredje, liten, som också är för motionssim och crawl.

Det skulle räcka – om det inte var så att det är simskola bokat varje dag på förmiddagen plus en massa gymnasieelever som också måste simma. Det gör att det bara finns en bassäng att simma i under dagen och är det mer än tio personer som ska simma runt på samma yta, i olika takt, så blir det trångt. Dessutom går det att boka den stora bassängen för barnkalas på helgen.

Samtalsämnet i omklädningsrummet bland besökare handlar ofta om att det är för trångt. Flera med mig tycker att det borde kunna gå att simma när man vill. Alla kanske inte kan anpassa sin lediga tid efter alla bokningar.

Simmaren

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.