2015-02-14 06:00

2015-02-14 06:00

Tacksam för bra skolmat

KVALITET:

Jag är en kille som tycker att maten i skolan är fantastisk. Många säger att vi ska vara glada över att vi får gratis skolmat och det är vi också. Vi är tacksamma för att vi har gratis mat av riktigt bra kvalitet.

Ändå finns det många som klagar på att maten är äcklig och dålig. De borde vara glada och tacka dem som jobbar i köket för att de lagar bra mat till oss.

Sluta klaga, säg tack i stället!

Thamer Amara

Jag är en kille som tycker att maten i skolan är fantastisk. Många säger att vi ska vara glada över att vi får gratis skolmat och det är vi också. Vi är tacksamma för att vi har gratis mat av riktigt bra kvalitet.

Ändå finns det många som klagar på att maten är äcklig och dålig. De borde vara glada och tacka dem som jobbar i köket för att de lagar bra mat till oss.

Sluta klaga, säg tack i stället!

Thamer Amara

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.