2015-02-14 06:00

2015-02-14 06:00

Sång och tatueringar

ARBETSFÖRMEDLINGEN:

Jag besökte arbetsförmedlingen i Grums nyligen i ett ärende. Personen som skulle hjälpa mig i receptionen visade sig vara en mycket tatuerad ung man. Han hade tatueringar ända ut till fingertopparna och ända upp till ansiktet. När jag kom in (det var inga besök när jag kom in) gick han dessutom omkring och sjöng högt och ljudligt. Jag tycker inte att det känns seriöst när man som besökare möts av en sjungande tatuerad yngling. Jag gissar att en del av de människor som besöker arbetsförmedlingen kanske nyligen blivit av med sitt jobb (ganska troligt) och de kanske känner sig ledsna och uppgivna. Att då komma in och mötas av dylikt uppträdande känns inte så seriöst. Jag trodde att en myndighet som arbetsförmedlingen ändå är borde vara en plats där man möts med respekt och på ett seriöst sätt. Att personen sedan hade hela armarna (antagligen) och halsen full av budskap gjorde inte saken bättre. Ska man inte vara så neutral som möjligt i en sån position? Är det till sån personal som våra skattepengar går till? Det kanske verkar som om jag är en gammal pensionär men det är jag inte. Det enda jag begär är att det ska vara lite seriös personal. Dags att tänka om arbetsförmedlingen...

Missy

Jag besökte arbetsförmedlingen i Grums nyligen i ett ärende. Personen som skulle hjälpa mig i receptionen visade sig vara en mycket tatuerad ung man. Han hade tatueringar ända ut till fingertopparna och ända upp till ansiktet. När jag kom in (det var inga besök när jag kom in) gick han dessutom omkring och sjöng högt och ljudligt. Jag tycker inte att det känns seriöst när man som besökare möts av en sjungande tatuerad yngling. Jag gissar att en del av de människor som besöker arbetsförmedlingen kanske nyligen blivit av med sitt jobb (ganska troligt) och de kanske känner sig ledsna och uppgivna. Att då komma in och mötas av dylikt uppträdande känns inte så seriöst. Jag trodde att en myndighet som arbetsförmedlingen ändå är borde vara en plats där man möts med respekt och på ett seriöst sätt. Att personen sedan hade hela armarna (antagligen) och halsen full av budskap gjorde inte saken bättre. Ska man inte vara så neutral som möjligt i en sån position? Är det till sån personal som våra skattepengar går till? Det kanske verkar som om jag är en gammal pensionär men det är jag inte. Det enda jag begär är att det ska vara lite seriös personal. Dags att tänka om arbetsförmedlingen...

Missy

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.