2015-02-14 06:00

2015-02-14 06:00

Ryser när Karlstadsbuss tycker de är så fantastiska

KARLSTAD: Efterlyser en självrannsakan

Jag ryser när jag läser i NWT att Karlstadsbuss tycker att det är så fantastiskt att resandet ökar. De slår sig för bröstet och tycker att de har bra förare och vänligt bemötande.

Då kan man undra varför Karlstadsbuss slutade att köra stadstrafik i egen regi.

Vad jag har förstått så är det Förenade Buss som nu kör stadstrafiken, på uppdrag av Karlstadsbuss. Det är märkligt att Karlstadsbuss aldrig nämner Förenade Buss när det är något positivt. Det måste väl vara Förenade Buss' förtjänst att resandet ökat, det är ju deras förare som är så vänliga och positiva. All heder åt dem, som lotsar fram dessa långa bussar på trånga gator med parkering på båda sidor!

Karlstadsbuss borde rannsaka sig själv och se över vilka gator som ska trafikeras, innan de beställer långa fordon som inte är gjorda att gå i denna stad. Åk till andra städer och kolla!

Innflyttad resenär

Jag ryser när jag läser i NWT att Karlstadsbuss tycker att det är så fantastiskt att resandet ökar. De slår sig för bröstet och tycker att de har bra förare och vänligt bemötande.

Då kan man undra varför Karlstadsbuss slutade att köra stadstrafik i egen regi.

Vad jag har förstått så är det Förenade Buss som nu kör stadstrafiken, på uppdrag av Karlstadsbuss. Det är märkligt att Karlstadsbuss aldrig nämner Förenade Buss när det är något positivt. Det måste väl vara Förenade Buss' förtjänst att resandet ökat, det är ju deras förare som är så vänliga och positiva. All heder åt dem, som lotsar fram dessa långa bussar på trånga gator med parkering på båda sidor!

Karlstadsbuss borde rannsaka sig själv och se över vilka gator som ska trafikeras, innan de beställer långa fordon som inte är gjorda att gå i denna stad. Åk till andra städer och kolla!

Innflyttad resenär

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.