2015-02-13 06:00

2015-02-13 06:00

Pengar finns till lyxprojekt

KARLSTAD:

Den farliga krumelurvägen för cykel och gångtrafikanter längs Sandbäcksgatan in mot centrum kommer att få ytterligare användare, om bron mellan Rådtorp och Färjestad byggs.

Vad tänker kommunen göra? De pratar om hur viktigt det är att dela på fotgängare och cyklister. Snacka inte utan handla! Vägen går att bredda, så argumentet att den är för smal håller inte. Men det finns tydligen pengar till lyxprojekt.

Har inga ögon i nacken

Den farliga krumelurvägen för cykel och gångtrafikanter längs Sandbäcksgatan in mot centrum kommer att få ytterligare användare, om bron mellan Rådtorp och Färjestad byggs.

Vad tänker kommunen göra? De pratar om hur viktigt det är att dela på fotgängare och cyklister. Snacka inte utan handla! Vägen går att bredda, så argumentet att den är för smal håller inte. Men det finns tydligen pengar till lyxprojekt.

Har inga ögon i nacken

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.