2015-02-13 06:00

2015-02-13 06:00

Glad för att få bo i Karlstads kommun

MILJONRULLNING:

Jag är så glad att jag bor i Karlstads kommun! Här har vi valt så begåvade politiker som verkar ha en egen sedelpress i stadshuset.

Det är skönt att veta att vi har råd med en vindkraftspark som kostar flera hundra miljoner och som inte ger en krona tillbaka i vinst; vi sponsrar med 14 miljoner kronor till flyglinje till Frankfurt som har en beläggning på 60 procent – näringslivet självt lägger ingenting alls; vi har byggt och satsat 50 miljoner kronor på en biogasanläggning som ingen vet när den kan starta; vi sponsrar Färjestads BK med ytterligare 5 miljoner kronor, så att vi kan se sprudlande fin ishockey från England, Frankrike, Tyskland i en halvtom arena...

Vi kan även lägga några miljoner på Putte i Parken, som går med förlust varje år. Karlstad Congress Culture Centrer är också ett sorgebarn som går med förlust år efter år.

Kommunen är också duktig på att bli av med hyresgäster, typ Hells Angels.

Det är skönt att bo i Karlstads kommun och veta att vi har så framsynta och affärsmässiga politiker! Nästa gång sedelpressarna körs igång kanske det blir pengar till vård, skola och omsorg – det som alla partier snackade om innan valet förra året.

Som ståupparen Özz Nûjen skrev: Politik är för viktigt för att skötas av politiker.

Skattebetalare i Karlstad

Jag är så glad att jag bor i Karlstads kommun! Här har vi valt så begåvade politiker som verkar ha en egen sedelpress i stadshuset.

Det är skönt att veta att vi har råd med en vindkraftspark som kostar flera hundra miljoner och som inte ger en krona tillbaka i vinst; vi sponsrar med 14 miljoner kronor till flyglinje till Frankfurt som har en beläggning på 60 procent – näringslivet självt lägger ingenting alls; vi har byggt och satsat 50 miljoner kronor på en biogasanläggning som ingen vet när den kan starta; vi sponsrar Färjestads BK med ytterligare 5 miljoner kronor, så att vi kan se sprudlande fin ishockey från England, Frankrike, Tyskland i en halvtom arena...

Vi kan även lägga några miljoner på Putte i Parken, som går med förlust varje år. Karlstad Congress Culture Centrer är också ett sorgebarn som går med förlust år efter år.

Kommunen är också duktig på att bli av med hyresgäster, typ Hells Angels.

Det är skönt att bo i Karlstads kommun och veta att vi har så framsynta och affärsmässiga politiker! Nästa gång sedelpressarna körs igång kanske det blir pengar till vård, skola och omsorg – det som alla partier snackade om innan valet förra året.

Som ståupparen Özz Nûjen skrev: Politik är för viktigt för att skötas av politiker.

Skattebetalare i Karlstad

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.