2015-02-13 06:00

2015-02-13 06:00

EU-kontoret behövs inte

BRYSSEL:

”Nya möjligheter för Värmlands EU-arbete” heter det... EU-kontoret i Bryssel ska sätta Värmland på världskartan. Men så länge de inkompetenta politikerna i Värmland finns behövs ingen EU-hjälp för att få Värmland satt på världskartan – i negativ bemärkelse.

Tidigare var det Uddeholmsbolaget och Sven Ingvars som gjorde Värmland världskänt – positivt.

Erling Persson

”Nya möjligheter för Värmlands EU-arbete” heter det... EU-kontoret i Bryssel ska sätta Värmland på världskartan. Men så länge de inkompetenta politikerna i Värmland finns behövs ingen EU-hjälp för att få Värmland satt på världskartan – i negativ bemärkelse.

Tidigare var det Uddeholmsbolaget och Sven Ingvars som gjorde Värmland världskänt – positivt.

Erling Persson

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.