2015-02-12 06:00

2015-02-12 06:00

Romerna bör få stanna

KARLSTAD:

För en tid sedan kom ett antal romer till Karlstad som fick tillstånd av en lantbrukare att sätta upp läger på hans mark. Det klagades då över att kommunen inte gjorde något. Nu har de ju gjort det, men då är inte det heller bra...

Romerna slog sig ner på kommunens mark och slapp att betala hyra. Nu har en Karlstadsbo talat med Radio Värmland och säger att om de ska få tälta gratis så måste vi svenskar också få tälta gratis. Hur lågt kan en person sjunka? Han menar att alla ska ha samma rättigheter.

Nu har kommunen bestämt att avhysa romerna. Jag tycker att de ska få stanna där de är. Romer har det nog svårt ändå.

Anita

För en tid sedan kom ett antal romer till Karlstad som fick tillstånd av en lantbrukare att sätta upp läger på hans mark. Det klagades då över att kommunen inte gjorde något. Nu har de ju gjort det, men då är inte det heller bra...

Romerna slog sig ner på kommunens mark och slapp att betala hyra. Nu har en Karlstadsbo talat med Radio Värmland och säger att om de ska få tälta gratis så måste vi svenskar också få tälta gratis. Hur lågt kan en person sjunka? Han menar att alla ska ha samma rättigheter.

Nu har kommunen bestämt att avhysa romerna. Jag tycker att de ska få stanna där de är. Romer har det nog svårt ändå.

Anita

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.