2015-02-12 06:00

2015-02-12 06:00

Om rökning och matos

BOENDE:

Svar till Ewa Vinter (NWT 10/2):

Jag håller med dig om piskande av mattor och diverse blomplantering. Men jag förstår inte detta om att ni rökare försvarar er med att ni betalar mer i skatt? Menar du skatten på cigaretter så måste jag skratta. Du bestämmer väl själv om du röker eller inte. Men nu råkar jag bo i lägenhet längst upp och hoppas på rökfri zon under mig. Är man rökare kan man knappast ha problem med parfym. Och de som använder det tvättar sig säkert. Beträffande matos har i så fall KBAB ett dåligt utsug i sina fläktar.

G S

Svar till Ewa Vinter (NWT 10/2):

Jag håller med dig om piskande av mattor och diverse blomplantering. Men jag förstår inte detta om att ni rökare försvarar er med att ni betalar mer i skatt? Menar du skatten på cigaretter så måste jag skratta. Du bestämmer väl själv om du röker eller inte. Men nu råkar jag bo i lägenhet längst upp och hoppas på rökfri zon under mig. Är man rökare kan man knappast ha problem med parfym. Och de som använder det tvättar sig säkert. Beträffande matos har i så fall KBAB ett dåligt utsug i sina fläktar.

G S

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.