2015-02-12 06:00

2015-02-12 06:00

Korkad åsikt men rätt...

UTTALANDE:

Karlstadspolisen Tommy Lindh gjorde helt rätt i att framföra sin åsikt om den nya utredningen om vargen, även om åsikten är korkad och grundad på skrönor, ljug och fördomar om vargen som varghatarna flitigt använder. Det är klart att en del i Miljöpartiet känner sig kränkta av detta uttalande, men har någon funderat över hur offren för MP:s förtalspropaganda känner sig – folk som till exempel inte håller med MP om Invandringspolitiken?

Jag tycker att MP nog ska hålla tand för tunga och rannsaka sig själva litet i stället för att ställa till med en storm i ett vattenglas. Tommy Lindh får ha vilka åsikter han vill, precis som alla vi andra, detta oavsett att det finns en del som inbillar sig att de har rätten att bestämma vad vi alla ska tycka och tänka.

Alla som frimodigt talar rätt ut mot de åsiktscensurerande översittarmobbarna av PK-modell är väl värda en eloge.

Hans-Tommy Berg

Karlstad

Karlstadspolisen Tommy Lindh gjorde helt rätt i att framföra sin åsikt om den nya utredningen om vargen, även om åsikten är korkad och grundad på skrönor, ljug och fördomar om vargen som varghatarna flitigt använder. Det är klart att en del i Miljöpartiet känner sig kränkta av detta uttalande, men har någon funderat över hur offren för MP:s förtalspropaganda känner sig – folk som till exempel inte håller med MP om Invandringspolitiken?

Jag tycker att MP nog ska hålla tand för tunga och rannsaka sig själva litet i stället för att ställa till med en storm i ett vattenglas. Tommy Lindh får ha vilka åsikter han vill, precis som alla vi andra, detta oavsett att det finns en del som inbillar sig att de har rätten att bestämma vad vi alla ska tycka och tänka.

Alla som frimodigt talar rätt ut mot de åsiktscensurerande översittarmobbarna av PK-modell är väl värda en eloge.

Hans-Tommy Berg

Karlstad

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.