2015-02-12 06:00

2015-02-12 06:00

Inget livat i Holken längre

MOGENDANS:

I Mariebergsskogens stolthet, Holken, som nu ligger färdig och grann efter den senaste storrenoveringen, arrangeras inga mogendanser längre. Här roade vi oss till dans med schysta orkestrar för inte så länge sedan. Nu syns inte några anslag på väggen om arrangemang.

Tyst och lugnt ligger Holken, utan att Karlstads kommun är intresserad av att ordna ett dansställe för karlstadsborna. Holken är ett bra ställe för detta, vi har provat andra dansställen, men Holken förblir ändå favoriten. Rocksulan går bort för vår del.

Två glada dansare

I Mariebergsskogens stolthet, Holken, som nu ligger färdig och grann efter den senaste storrenoveringen, arrangeras inga mogendanser längre. Här roade vi oss till dans med schysta orkestrar för inte så länge sedan. Nu syns inte några anslag på väggen om arrangemang.

Tyst och lugnt ligger Holken, utan att Karlstads kommun är intresserad av att ordna ett dansställe för karlstadsborna. Holken är ett bra ställe för detta, vi har provat andra dansställen, men Holken förblir ändå favoriten. Rocksulan går bort för vår del.

Två glada dansare

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.