2015-02-12 06:00

2015-02-12 06:00

Besviken på sitt bolag

FÖRSÄKRINGAR:

Förra året, den 26 november vid 17-tiden, blev jag påkörd av en annan bil som kom över i mitt körfält och rätt in i min bil. Den bilisten hade väjt för en annan bil som skulle svänga till vänster. Så det är flera försäkringsbolag inblandade nu.

Mitt bolag är Länsförsäkringar och jag har än i dag inte fått någon hjälp från dem. Ingenting har hänt, ingen lånebil eller något annat.

Jag bor ute på landet med min tvååriga dotter och jag tar mig inte till affären, kan inte jobba och jag tar mig inte till skolan. Jag får hela tiden försöka leta upp bilar som jag kan låna för att kunna ta mig någonstans.

Jag har fått ringa själv till Länsförsäkringar nästan varje vecka för att få reda på saker. Ingen därifrån har kontaktat mig!

Ska det behöva vara så här? Jag är både ledsen och frustrerad då jag förlorar pengar på grund av att inte kunna jobba, och jag missar mycket i skolan...

Grymt besviken

Förra året, den 26 november vid 17-tiden, blev jag påkörd av en annan bil som kom över i mitt körfält och rätt in i min bil. Den bilisten hade väjt för en annan bil som skulle svänga till vänster. Så det är flera försäkringsbolag inblandade nu.

Mitt bolag är Länsförsäkringar och jag har än i dag inte fått någon hjälp från dem. Ingenting har hänt, ingen lånebil eller något annat.

Jag bor ute på landet med min tvååriga dotter och jag tar mig inte till affären, kan inte jobba och jag tar mig inte till skolan. Jag får hela tiden försöka leta upp bilar som jag kan låna för att kunna ta mig någonstans.

Jag har fått ringa själv till Länsförsäkringar nästan varje vecka för att få reda på saker. Ingen därifrån har kontaktat mig!

Ska det behöva vara så här? Jag är både ledsen och frustrerad då jag förlorar pengar på grund av att inte kunna jobba, och jag missar mycket i skolan...

Grymt besviken

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.