2015-02-11 06:00

2015-02-11 06:00

Lektion i vinterkörning

TRAFIK:

Med tanke på alla seriekrockar och påkörningar bakifrån... Hur tänker du när du kör i halkan? Tror du att det räcker med det avstånd som du brukar ha till bilen framför? Väldigt många bör nog tänka om där, för att slippa skador på människor och bilar.

Hur svårt kan det vara att förstå min enkla slutsats? Det går inte fortare för dig om du ligger nära bilen framför.

Smart tänkt

Med tanke på alla seriekrockar och påkörningar bakifrån... Hur tänker du när du kör i halkan? Tror du att det räcker med det avstånd som du brukar ha till bilen framför? Väldigt många bör nog tänka om där, för att slippa skador på människor och bilar.

Hur svårt kan det vara att förstå min enkla slutsats? Det går inte fortare för dig om du ligger nära bilen framför.

Smart tänkt

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.