2015-02-11 06:00

2015-02-11 06:00

Inte otur utan okunnighet...

VINDKRAFT:

Politiker från Karlstad och Hammarö beklagar att vindkraftverket inte fungerar som det var tänkt. De anger dessutom att det har varit mycket otur med Vindpark Vänern.

Otur är nog inte rätta ordet för att beskriva de problem som funnits. Frågan är om inte bolaget med dess politiker har saknat kunskap eftersom de övriga fem vindkraftverken fungerar. Politikerna borde snarare be om ursäkt för sin värdelösa investering.

En expert bör snarast engageras som på bästa sätt kan lösa de problem som vindkraftverken har.

Bengt Grude

Politiker från Karlstad och Hammarö beklagar att vindkraftverket inte fungerar som det var tänkt. De anger dessutom att det har varit mycket otur med Vindpark Vänern.

Otur är nog inte rätta ordet för att beskriva de problem som funnits. Frågan är om inte bolaget med dess politiker har saknat kunskap eftersom de övriga fem vindkraftverken fungerar. Politikerna borde snarare be om ursäkt för sin värdelösa investering.

En expert bör snarast engageras som på bästa sätt kan lösa de problem som vindkraftverken har.

Bengt Grude

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.