2015-02-11 06:00

2015-02-11 11:18

Efterlyser redovisning

VÄRMLANDSTRAFIK

Efter mer en ett år med de indragna tågstoppen på sträckan Torsby–Karlstad är min fråga till Värmlandstrafik: hur mycket blev tidsvinsten och de ökade biljettintäkterna som er vd lovade i både tv och press?

Det är av stor betydelse nu när den nya regeringen höjer vägskatt, drivmedelsskatt och annat för att minska resandet med privatbilar och ni har stoppat befolkningen på landsbygden från att resa kollektivtrafik.


Skattebetalare och fd tågresenär

Efter mer en ett år med de indragna tågstoppen på sträckan Torsby–Karlstad är min fråga till Värmlandstrafik: hur mycket blev tidsvinsten och de ökade biljettintäkterna som er vd lovade i både tv och press?

Det är av stor betydelse nu när den nya regeringen höjer vägskatt, drivmedelsskatt och annat för att minska resandet med privatbilar och ni har stoppat befolkningen på landsbygden från att resa kollektivtrafik.


Skattebetalare och fd tågresenär

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.