2015-02-09 06:00

2015-02-09 06:00

Skattepengar som gick i sjön

VINDKRAFT:

Vindkraftverket på Gässlingegrundet har hittills kostat 475 miljoner kronor av bland annat mina skattepengar och KBAB:s hyrespengar.

Använd i stället pengarna till sjuk- och äldrevård, skola och ungdomsverksamhet. Och klarar de inte av det så kan de börja på fas 3 – om de kommer in där... Annars får de gå till socialen liksom alla andra som inte klarar av att sköta sitt jobb.

Peter Richter

Viken

Vindkraftverket på Gässlingegrundet har hittills kostat 475 miljoner kronor av bland annat mina skattepengar och KBAB:s hyrespengar.

Använd i stället pengarna till sjuk- och äldrevård, skola och ungdomsverksamhet. Och klarar de inte av det så kan de börja på fas 3 – om de kommer in där... Annars får de gå till socialen liksom alla andra som inte klarar av att sköta sitt jobb.

Peter Richter

Viken

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.