2015-02-09 06:00

2015-02-09 06:00

Nationen harpippi på fåglar

ORNITOLOGI:

Jag läste att man ämnar utse Sveriges nationalpippi genom flitigt omröstande. Utöver alla gökar och dårfinkar vill jag då slå ett slag för några sällsynta arter som nattugglan, fyllkajan och varför inte också hafsörnen och cooltrasten.

Buskskvättan

Jag läste att man ämnar utse Sveriges nationalpippi genom flitigt omröstande. Utöver alla gökar och dårfinkar vill jag då slå ett slag för några sällsynta arter som nattugglan, fyllkajan och varför inte också hafsörnen och cooltrasten.

Buskskvättan

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.